Over ons


slide1piECObello lease

piECObello lease bestaat pas sinds 2012 maar heeft met haar zusterbedrijf SKREM al ruim 8 jaar ervaring in wagenparkbeheer. piECObello lease geeft invulling aan een groeiende vraag naar een passende mobiliteitsoplossing voor woon- werkverkeer.

Visie

Van bedrijven en instellingen wordt verwacht dat ze een bijdrage leveren aan een duurzame omgeving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zoals dat zo mooi wordt genoemd. Begrippen als “Cradle to Cradle” en “integer ondernemen” hoor je steeds vaker. Sterker nog, het is vaak een belangrijke parameter bij een leveranciers selectie. Gaat maatschappelijk verantwoord ondernemen echter niet verder dan het maken van een duurzaam product? Begint maatschappelijk verantwoord ondernemen niet met de mogelijkheid voor werknemers om op een groene en gezonde manier naar het werk te komen?

Dat is de Visie van piECObello lease.

Missie

Wij realiseren ons echter ook dat het succes van een onderneming voor een belangrijk deel afhankelijk is van de mate waarin men focus heeft op de core business. Woon- werkverkeer is dat in veel gevallen zeker niet. En toch draagt een groene en gezonde manier van woon- werkverkeer zeker ook bij aan het succes van de onderneming. Denk hierbij eens aan imago, een gezonde werknemer, minder ziekteverzuim, het oplossen van parkeer problemen en een betere bereikbaarheid. Iedere dag een groene en fitte start!

Dat is de Missie van piECObello lease.

Doelgroep

piECObello lease richt zich op alle bedrijven en instellingen in Nederland waarvoor maatschappelijk verantwoord ondernemen er werkelijk toe doet! De Nederlander heeft gemiddeld 18 kilometer woon- werkverkeer per dag en meer dan de helft van de Nederlanders gebruikt hiervoor dagelijks de auto. Hiervoor heeft piECObello lease een prima alternatief. Een elektrische fiets of elektrische scooter zonder zorgen.
Ook voor bedrijven of instellingen die een elektrische fiets of elektrische scooter beschikbaar willen hebben voor intern gebruik of voor klantbezoeken in de nabije omgeving hebben wij een prima oplossing.

Contactgegevens

BEZOEKADRES
piECObello lease BV
Heuvel 98
5664 HN Geldrop
info@piecobellolease.nl

CORRESPONDENTIEADRES
piECObello lease BV
Rhonelaan 20
5691 RB Son
info@piecobellolease.nl

Coen Vermeulen
M +31 6 57 71 07 42
coen.vermeulen@piecobellolease.nl

KvK 61463698
BTW NL 8543.52.351.B01