Leasen


fotorol_1_08Ontzorgen staat centraal

Het leasen van een elektrische fiets of elektrische scooter mag geen zorgen opleveren voor de werkgever of de werknemer. Een goed product is de basis van een tevreden klant. Daarom werkt piECObello lease alleen met fabrikanten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. piECObello lease levert alleen elektrische fietsen en elektrische scooters van Nederlandse fabrikanten die al jaren zelf ontwikkelen en produceren. En zelfs van deze fabrikanten leveren wij alleen de nieuwste modellen en technologie. U bent dus altijd verzekerd van een optimale product kwaliteit.
Omdat een goed product alleen een goed product blijft bij het juiste onderhoud en pech nooit helemaal uit te sluiten valt, is ook alles geregeld als het even tegen zit. Hoe we dat doen?

Service en onderhoud

Twee keer per jaar wordt preventief onderhoud verricht aan de elektrische fiets of elektrische scooter. Een monteur komt op een door u gewenst tijdstip aan huis of bij de werkgever om het onderhoud te verrichten. De afspraak kunt u zelf plannen  via de website van piECObello lease. U bent dus altijd verzekerd van een elektrische fiets of een elektrische scooter in topconditie!

Pech onderweg

Het kan altijd voorkomen dat u te maken krijgt met pech onderweg en hierdoor niet verder kunt. Ook dan laten we u niet in de steek. 24 Uur per dag en 7 dagen in de week kunt u rekenen op de pechhulp van piECObello lease. Door het bellen van een noodnummer kunt u aangeven waar u bent en wordt u samen met uw elektrisch fiets of elektrische scooter opgehaald en thuisgebracht. Eenmaal thuis kunt u via de website van piECObello lease uw probleem aanmelden en zorgen wij dat er een monteur langskomt. Mocht het probleem niet binnen 48 uur verholpen kunnen worden, heeft u recht op vervangend vervoer.

Verzekering

Bij schade of diefstal bent u volledig verzekerd. De elektrische fiets en de elektrische scooter worden geleverd met een gecertificeerd slot. Ook heeft u bij schade of diefstal recht op vervangend vervoer. U meldt de schade of diefstal via de website van piECObello lease waarna contact met u wordt opgenomen voor de verdere afhandeling.